Gå til hovedinnhold

Selvtilliten gjør meg vakker


Würmstuggu-redaksjonen har fått inn en god del spørsmål fra leserne, så nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde. Redaksjonsmedlemmet som svarer denne gangen, har valgt å være anonym.

Hva tenker De om den nyere tid?

Den er unektelig preget av et umåtelig forfall i flere henseender. Men jeg skammer meg ikke over å innrømme at jeg er optimist.

Meget av samfunnsdebatten den senere tid har dreiet seg om skjønnhet og velvære. Ser De på Dem selv som vakker?

Jeg ser på meg selv som selvsikker og attraktiv. Selvtilliten gjør meg vakker.

Hva slags klær foretrekker De å gå i? 

Allerhelst går jeg naken. Jeg er allergisk mot klær, men kan gå påkledd i kortere perioder uten større ubehag. 

Vil De i de neste 10 lønnsoppgjørene ta ut økt gevinst i kroner eller fritid?

Vanskelig spørsmål. Jeg verdsetter fritid, men penger og kjøpekraft gir livet mening. Tror jeg må tenke litt over det.

Følger De med på noen fjernsynsføljetonger for tiden?

Nei, dessverre. Det har jeg ikke tid til.

Hva slags musikk beveger Dem?

Musikk med frisk rytmikk og melodirikdom. Jeg liker både moderne populærmusikk og eldre musikk, allerhelst fra det germanske kulturområdet.

Hva er Deres syn på kvinner?

Kvinner er skjønne, men ofte lunefulle.

Hvilke planer har De for Würmstuggu i tiden fremover.

Først og fremst skal vi monopolisere det norske mediemarkedet innenfor en tidshorisont på tre til fem år. Dernest skal vi rive ned det statsmakten og erklære kulturen for død og begravet. 

Hva forbinder De med ordet "sanselig"?

Sensualitet og taktil fryd.


Vi takker Kaare_87, schpaakæbe_molde, Jonas Ytterholm, Mari, KebabThomas, Trine_s_grand, GamerSlut og SexyTobias for innsendte spørsmål. Send gjerne inn flere spørsmål. Neste spørsmålsrunde blir trolig rundt bots- og bededag. Send gjerne inn spørsmål i kommentarfeltet eller pr. brev.

Illustrasjon: Edward Burne-Jones

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hatpropaganda i skolebibliotekene

  Vi har mottatt et foruroligende brev fra en av våre lesere. Vi publiserer det i uavkortet form.  Kjære Würmstuggu Jeg er en kjærlig forelder til en 15-åring som går på ungdomsskolen. Her om dagen kom hen hjem og fortalte noe som rystet vår lille familie langt inn i ryggmargen. Dette hendte mens klassen var på biblioteket for å finne en bok å lese. Mens vår unge skoleelev gikk der mellom bokhyllene på jakt etter lesestoff, fikk hen øye på noen bøker hen har hørt meget om, men aldri lest. (Vi er påpasselige med å gi hen egnet litteratur med gode verdier.) Der stod nemlig «Harry Potter»-bøkene av J.K. Rowling i all sin fargerike, forlokkende prakt. Her må noen ha sovet i timen, tenkte vi, for ingen som følger med i nyhetsbildet kan vel ha unngått å få med seg at Rowling er en moderne hatprofet som sprer sin giftige transfobiske propaganda ikke bare på «sosiale medier», men også gjennom disse tilsynelatende harmløse barnebøkene og de filmene de er basert på. Da vårt barn konfronterte bib

Rasehets i NRK

  En ting mange ikke er klar over, er at japanske gameshow av den særegne typen som nylig ble parodiert på NRK, har dype røtter i japansk tradisjon. De eldste variantene av denne underholdningsformen kan dateres helt tilbake til 700-tallet, og mye tyder på at de er enda eldre enn det.  Disse gameshowene utgjør en inngrodd del av den japanske kulturen og spiller en grunnleggende rolle for enhver japaners identitet og selvforståelse. Og dette gjelder ikke bare japanere. Japans enorme påvirkning på andre østasiatiske kulturer gjennom århundrene har ført til at det japanske gameshowet også med tiden har blitt en del av folkesjelen i land som Korea, Kina, Vietnam, Laos, Kambodsja, Thailand og Mongolia, medregnet disse nasjonenes diasporaer på andre kontinenter og ellers alle som har en eller annen genetisk forbindelse til disse folkene. Derfor er det beklagelig at NRK har tillatt seg å angripe denne essensielle delen av den østasiatiske raseånd på denne måten.  Würmstuggu berømmer derfor at

"Palestinerne burde vært utryddet fra jorden."

Den islamkritiske og proisraelske propagandaorganisasjonen Med Israel For Fred har en aktiv tilstedeværelse på Facebook. På organisasjonens Facebook-side og i gruppen " Nordmenn som støtter Israel " foregår det daglig livlig debatt om aktuelle temaer som opptar norske israelvenner: bibelske profetier om endetiden, muligheten for et renraset stor-Israel, Arbeiderpartiets bånd til nazismen og islam, nyhetsmedienes store antisemittiske/sosialistiske konspirasjon og fremfor alt - hvorvidt det eksisterer palestinere, og om disse menneskene har livets rett.  De fleste har vel etterhvert fått med seg at Facebook-kommentarer regnes som offentlige ytringer, og at dette medfører et redaksjonelt ansvar. Daglig leder Conrad Myrland og hans moderatorer har et svært avslappet forhold til dette. Det skal svært mye til før rasistiske kommentarer blir fjernet. Kanskje ikke så rart egentlig, i og med at organisasjonen ser på det som sin hovedoppgave å forsvare politikken til et